Resurs 11 Resurs 10

Välkommen Fredrik Bynander, Moguls nya projektledare

< Tillbaka

25 september 2017

Vi är väldigt glada att Fredrik valt att byta sida. Från att ha varit beställare av projekt till att istället arbeta som projektledare hos oss.

Fredrik har nämligen tidigare arbetat som webbstrateg och projektledare hos vår kund Region Uppsala och ska nu istället leda arbetet med nya intranät för just Region Uppsala samt för Östhammars kommun.

“Fredrik är en riktigt bra rekrytering för Mogul. Han är en senior projektledare med bred verksamhetserfarenhet och kunskap i hur man förankrar och driver digitala projekt, den typen av rådgivning efterfrågar våra kunder”
Madeleine Fange, VD på Mogul

Fredrik Bynander

Fredrik är i grunden utbildad systemvetare med inriktning mot informationssystem. Under sin karriär har han växlat mellan att vara konsult och att vara anställd, ofta då som projektledare eller förvaltningsledare.

Ett av de projekt Fredrik tycker har varit roligast att följa resultatet av är 1177.se, som under åren vuxit till att vara den ledande kvalitativa källan för information om vård och hälsa som väldigt många av Sveriges befolkning vänder sig till.

“Jag har haft en ganska lång relation, 4-5 år, med Mogul innan jag började här. Fast då som beställare av projekt. Jag har under dessa år lärt känna Mogul och kände att de värderingar och den känsla som jag fick var något som jag kunde identifiera mig med.”
Fredrik Bynander 

Fredriks fyra barn och huset tar det mesta av fritiden, såsom att vara taxichaffis och att amatör-snickra. Just nu pågår en köksrenovering. Men när tid finns så tycker han om att träna, oftast blir det löpning eller cykling (både MTB och landsväg). I ett tidigare liv så var även dart ett stort intresse, med ett SM-silver som bästa merit!

 

Fem snabba:

Vad gör dig glad?

Min familj, och att ta ut mig när jag tränar

Vad gör du när ingen ser? 

Hemliga saker (sover)

Vad äter du helst? 

Sushi är otroligt gott, eller god vegetarisk mat.

Vad är den tekniskt viktigaste prylen för dig?

 Min dator…. Fast mobilen börjar närma sig.

Bästa låten 2017?

 Oj, det finns flera som behöver nämnas:

You're The Best Thing About Me U2

Homemade Dynamite Lorde 

The Sky Is A Neighborhood- Foo Fighters

  

 

Välkommen Fredrik!