Resurs 11 Resurs 10

Adiola Clarke – Ny produktionsledare på ServiceDesk

< Tillbaka

8 september 2017

Vi välkomnar Adiola till vårt Stockholmskontor. Hon kommer att arbeta med produktionsledning och som produktionsspecialist på ServiceDesk tillsammans med Pia Anderson.

Adiola Clarke

”En gammal kollega till mig rekommenderade Mogul som företag. Vid första träffen med Madeleine upplevde jag att det kändes som ett jättespännande företag där jag kan få lära mig mycket nytt och bredda mina kunskaper.Jag ser fram mot att utvecklas i rollen!” 
Adiola Clarke

Adiola är både utbildad socionom och löneadminstratör. I fem år var hon bosatt i London där hon både studerade och arbetade som utbetalnings manager. Hon har även arbetat bl.a inom projektledning och som Customer Success Manager på ett IT-företag med inriktning mot B2B-applikationer och CRM-system. 

”Vi ser jättemycket fram emot att Adiola börjar på Mogul. Hon är en väldigt driven person som kommer att tillföra mycket som produktspecialist och produktionsledare i vår support.” 
Madeleine Fange, VD på Mogul

Resa är ett av hennes stora intressen. Nyligen besökte hon Sicilien, ett resmål hon varmt rekommenderar! Hon tycker det passar både soldyrkaren och den som föredrar att strosa i städer. Adiola åker också regelbundet till Oslo för att umgås med sin kille som är bosatt där. Adiola tycker även om att träna, främst är det styrketräning som gäller, men även löpning och yoga.

 

Fem snabba:

Vad gör dig glad?

Att dansa och lyssna på bra musik


Vad gör du när ingen ser?

Dansar eller skrattar åt gamla minnen


Vad äter du helst?

Fisk av något slag, eller dricker en smoothie

Vad är den tekniskt viktigaste prylen för dig?

Min mobilBästa låten 2017?

Har många favoriter inom olika genre: 

Inom Afrobeat:
WizKid ft Drake - Come Closer

Inom Trap:
Cardi B - Bodiak Yellow

Inom Hip hop:
Kendrick Lamar - DNA 

Inom RNB:
ZSA - The Weekend 

Inom Kizumba: 
Messias Maricoa - Nhanhado 

 

VÄLKOMMEN ADIOLA!