Resurs 11 Resurs 10

Digital trio lämnar Creuna för Mogul

< Tillbaka

25 oktober 2017

Teamet som tidigare digitaliserat Stockholm blir en del av Moguls stora satsning på att bygga framtidens kundupplevelser.

Patric Sundling, Thomas Odhelius och Fredrik Hörnsten är en trio från Creuna som bl.a ligger bakom strategi, design- och utvecklingsarbetet av Sveriges bästa offentliga webbplats stockholm.se samt flera prisbelönta e-tjänster.

Madeleine Fange, Patric Sundling, Thomas Odhelius och Fredrik Hörnsten

- Vi har rekryterat en stjärntrio som kommer att vara väldigt viktiga för våra kunder i deras digitaliseringsresa. Fredrik, Patric och Thomas bidrar alla tre i den kombination av affär, kundupplevelse och teknik som våra kunder efterfrågar, säger Madeleine Fange, VD på Mogul.

Fredrik Hörnsten blir ny affärsutvecklingschef på Mogul, han kommer senast från en roll som Business Director på Creuna. Thomas Odhelius lämnar rollen som teknikchef på Creuna och börjar som ny CTO på Mogul. Patric Sundling som arbetade som strateg och webbanalytiker på Creuna fortsätter inom en liknande roll på Mogul.

- Klivet till Mogul känns otroligt spännande och jag tror att Mogul framöver har en unik position genom att vara en del av Addnode Group. Jag är övertygad om att Moguls erbjudande tillsammans med andra delar inom Addnode Group skapar ett mycket starkt erbjudande med fokus på affär, teknik och design, säger Fredrik Hörnsten.

Malin Niklasson

Ansvarig för Marknad och PR
+46 762 287 384