Resurs 11 Resurs 10

Anders Hedberg Magnusson - vår nya designande projektledare!

< Tillbaka

12 december 2017

Vi är väldigt glada att välkomna Anders Hedberg Magnusson till Mogul. Anders är utbildad inom datateknik och interaktionsdesign, men har även arbetat som journalist och fotograf.

Anders Hedberg Magnusson

“Anders har en bred bakgrund inom webb, projektledning, kommunikation och UX. Han har helt rätt erfarenhet för att arbeta långsiktigt rådgivande med våra kunder.” 
Madeleine Fange, VD på Mogul

Anders är bosatt i en gammal tågstation utanför Uppsala tillsammans med sin fru och deras två katter Maja och Sita. Katterna är två systrar som kommer från katthemmet i Uppsala. Han har lärt känna Mogul under det senaste året då han arbetat som beställare av uppdrag från Mogul. Anders fick ett bra intryck och var sugen på att testa något nytt, därför blev det Mogul. 

“Jag drivs av en vilja att göra mig själv och världen bättre, både på den lilla och den stora skalan. Jag tror att god design, av produkter och organisationer är sätt att åstadkomma positiva förändringar. Hoppas att jag får chansen att göra just det på Mogul.” 
Anders Hedberg Magnusson

Han tycker om att umgås med familj och vänner, lagar gärna mat och påtar i trädgården. Anders engagerar sig även ideelt, bygger saker i sin verkstad och designar grejer på sin 3D-skrivare. 

 

FEM SNABBA:

Vad gör dig glad?

Att skapa saker och att se andra lyckas

Vad gör du när ingen ser? 

Sjunger med i sorgsen indiepop från 90-talet

Vad äter du helst? 

Grönsaker- inte minst Fänkål!

Vad är den tekniskt viktigaste prylen för dig?

Min 3D-skrivare, nästa projekt är en robot!

Bästa låten 2017?

Magnus Carlson - Jag hatar hat

Välkommen Anders!