Resurs 11 Resurs 10

Mogul är Friskis&Svettis nya digitala partner

< Tillbaka

25 augusti 2017

Vi är väldigt stolta och glada över att tillsammans med Friskis&Svettis utveckla upplevelsen för deras medlemmar i de digitala kanalerna.

Mogul kommer att fokusera på strategi, design och användarupplevelse medan vårt systerbolag Decerno ansvarar för den tekniska lösningen. 

”Det ska bli superkul att utveckla Friskis&Svettis digitala närvaro tillsammans med Mogul och Decerno, och börja jobba med att skapa en mer personlig och relevant upplevelse för medlemmarna via ett nytt inloggat läge”.
Camilla Hammarlund, ansvarig för digital utveckling på Friskis&Svettis

På Mogul arbetar vi alltid med människan i fokus och deras behov samt vad vår kund har för verksamhetsmål. Det ska bli spännande att tillsammans med Friskis&Svettis utforska hur deras mål Lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla” kan stödjas i de digitala kanalerna. Vi ser fram mot ett mycket spännande partnerskap med Friskis&Svettis! 

“Många av oss på Mogul gillar att träna och flera är redan är inbitna Friskis-medlemmar så självklart är Friskis&Svettis en riktig drömkund för oss! Vi på Mogul har ett stort fokus på att alla ska må bra och ha balans i livet, träning ger så otroligt många positiva effekter på hälsan. Träningshösten startar nu!”
Madeleine Fange, VD Mogul

Friskis&Svettis
Foto: Friskis&Svettis

Fredrik Lundin

Design- och strategichef
+46 733 137 003