Resurs 11 Resurs 10

Emil Möller är Moguls nya dansante Tech lead

< Tillbaka

11 augusti 2017

Vi är glada att välkomna Emil Möller till Mogul. Han kommer att arbeta som Tech lead på kontoret i Uppsala. Just nu arbetar han med Akademiska sjukhusets publika webb och Region Uppsalas intranät.

”Det var kärlek med vid första ögonkastet! Skämt o sido så tror jag Mogul kan erbjuda mig intressanta tekniska utmaningar och möjligheten att arbeta tillsammans med trevliga och duktiga kollegor i en modern projektprocess. Att Mogul dessutom är väldigt bra på UX/UI ser jag som en stor bonus för att få till verkligt bra leveranser och nöjda kunder.”
Emil Möller

Emil är en glad dalmas som började intressera sig för datorer och IT när han började sin bana med scriptande linux/unix, nätverk och Quake-spelande. Emil har en kandidat inom datavetenskap och tidigare har han framförallt arbetat med projektledning och utveckling, men även IT-infrastruktur och molnlösningar.

Emil Möller

Vi är jätteglada på Mogul att utöka vårt team med Emil Möller. Emil har en hög kompetens och för med sig många bra erfarenheter. Rekryteringen stärker också våra möjligheter att stödja våra Uppsalakunder med medarbetare som bor och jobbar i Uppsala.”
Andreas Wickman, CTO

Utanför arbetstid laborerar han gärna fortfarande med olika IT-projekt, men fritiden består även av pardans (bugg), sportfiske, matlagning och fram mot vintern ska han (förutom att åka så mycket längdskidor och snowboard som möjligt) även påbörja danskurser i boogie woogie. 

FEM SNABBA

VAD GÖR DIG GLAD?

Min sambo.

VAD GÖR DU NÄR INGEN SER?

Dansar små diskreta buggsteg.

VAD ÄTER DU HELST?

Italienskt.

VAD ÄR DEN TEKNISKT VIKTIGASTE PRYLEN FÖR DIG?

Laptopen. 

BÄSTA LÅTEN 2017?

Har inte lyssnat på så mycket nytt. Drar till med en härlig klassiker jag lyssnade på mycket i somras: Dean Martin – Volare (Nel Blu Di Pinto Di blu)

VÄLKOMMEN EMIL!