Resurs 11 Resurs 10

Aktuellt

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Missa inte aktuella händelser och inbjudningar från oss


Missa inte Podden Digitalt!

Logotyp av podcasten Podden Digitalt

Välkommen Emil Werner, vår nya Tech Lead!

Vi firar in 2018 med att välkomna Emil Werner till Uppsalakontoret. Emil har en kandidatexamen i systemvetenskap från Uppsala universitet och hans spetskompetens finns inom .NET och webbutveckling. Emil har även erfarenhet av app-utveckling och kommer bli en viktig tillgång i vårt tech team.

19 januari 2018

Läs mer

Mogul förstärks extra under hela vårterminen

Vi har glädjen att välkomna tre stycken praktikanter till stockholmskontoret som under vårterminen kommer göra sin respektive slutpraktik hos oss inom webbanalys och UX.

16 januari 2018

Läs mer

Podden Digitalt: Nyårsspecial

Vi firar in 2018 med ett specialavsnitt av Podden Digitalt. Anders Hedberg Magnusson, Fredrik Rydberg & Jesper Obrelius från Mogul gästar podden för att summera 2017 samt spana på digitala trender inför 2018. 

1 januari 2018

Läs mer

Det här är Moguls svar på #sistabriefen

Vi på Mogul har mottagit #sistabriefen och självklart tar vi oss an uppdraget och accepterar utmaningen. Det här är vårt svar på hur vi arbetar för att säkerställa en trygg arbetsplats för våra anställda.

14 december 2017

Läs mer

Anders Hedberg Magnusson - vår nya designande projektledare!

Vi är väldigt glada att välkomna Anders Hedberg Magnusson till Mogul. Anders är utbildad inom datateknik och interaktionsdesign, men har även arbetat som journalist och fotograf.

12 december 2017

Läs mer

Podden Digitalt: Avsnitt 3

I tredje avsnittet gästas Podden Digitalt av Martin Hjelm från KTH för att snacka om artificiell intelligens, robotik och machine learning.

4 december 2017

Läs mer

Hur digitalt mogen är din organisation?

Mogna organisationer vet idag att digitala satsningar måste stödja verksamheten. Att de behöver målstyra den digitala investeringen för att den ska stödja verksamhetens affärs- och verksamhetsmål. Hur digitalt mogen är din organisation?

20 november 2017

Läs mer

Podden Digitalt: Avsnitt 2

I andra avsnittet gästas Podden Digitalt av Michael Bennich från Werlabs för att snacka om den spännande framtiden kring medtech.

6 november 2017

Läs mer

Digital trio lämnar Creuna för Mogul

Teamet som tidigare digitaliserat Stockholm blir en del av Moguls stora satsning på att bygga framtidens kundupplevelser.

25 oktober 2017

Läs mer

Grattis Patric och Stockholmskällan!

Vi är väldigt glada över att vår nya kollega Patric Sundling prisats för sitt arbete med Stockholmskällan. I torsdags belönades hans förra arbetsplats Creuna med Svenska Designpriset 2017 i kategorin “Redaktionell Digital”.

23 oktober 2017

Läs mer

Det här är Patric Sundling - vår nya webbanalytiker!

Vi välkomnar skivbolagsägaren och mannen som gärna pratar med sig själv, webbanalytikern Patric till Stockholmskontoret.

9 oktober 2017

Läs mer

Podden Digitalt: Avsnitt 1

I premiäravsnittet gästas Podden Digitalt av Emelie Fågelstedt för att lära oss allt om framtidens arbetskraft – de digitala nomaderna.

2 oktober 2017

Läs mer

I höst kommer ett strategiskt Mogul att hjälpa Hogia

Idag startar Moguls arbete att tillsammans med Hogia ta fram strategi och koncept för att utveckla deras digitala närvaro.

2 oktober 2017

Läs mer

Välkommen Fredrik Bynander, Moguls nya projektledare

Vi är väldigt glada att Fredrik valt att byta sida. Från att ha varit beställare av projekt till att istället arbeta som projektledare hos oss.

25 september 2017

Läs mer

Välkommen på lunchseminarie

Tillsammans med Westermo så talar Mogul om kunders förändrade köpprocess på Industrimässorna den 10 oktober. Vi bjuder på lunch!

14 september 2017

Läs mer

Summering: nordic.design 2017

När den internationella designkonferensen nordic.design ägde rum den 6 september så var självklart Mogul på plats. Våra designers Oskar, Ellen och Fredrik representerade oss och med tillbaka till kontoret och designteamet hade de ny kunskap och inspiration!

8 september 2017

Läs mer

Operan.se är nominerad till Publishingpriset

Vi är väldigt glada att Kungliga Operans webbplats har nominerats i kategorin "Informationssajter individ".

4 september 2017

Läs mer

Mogul är Friskis&Svettis nya digitala partner

Vi är väldigt stolta och glada över att tillsammans med Friskis&Svettis utveckla upplevelsen för deras medlemmar i de digitala kanalerna.

25 augusti 2017

Läs mer

Kristian Lindgren, Moguls nya frontend-utvecklare

Vi är väldigt glada över att välkomna Kristian till oss på Mogul. Han kommer att stärka Moguls Tech-team i Stockholm.

18 augusti 2017

Läs mer

Episerver har intervjuat vår EMVP Marija Jemuovic

18 augusti 2017

Läs mer

Letar du efter spetskompetens till event/artikel?

Vi delar gärna med oss av våra kunskaper/insikter inom exempelvis design, UX, utveckling, optimering, strategi och sociala medier.

Kontakta Malin Niklasson