Köp Atlassian licenser här

Här beställer du licenser för alla Atlassians marknadsledande produkter för ärendehantering och samarbete, som JIRA, Confluence, Bamboo och Stash med flera. Via oss kan du även beställa Atlassian OnDemand och tredjepartsprodukter, pluginer och Add-ons.

Som nordisk återförsäljare och partner till Atlassian kan vi erbjuda dig nya licenser, uppgraderingar och förlängningar av dina befintliga licenser, oavsett hur du hanterat din licensiering tidigare, och du får så klart samma licens och villkor som från Atlassian kombinerat med vår Atlassian-expertis!

När du beställer licenser för Atlassian från oss får du en offert med alla licenser samlade, och vi fakturerar sedan mot 30 dagars betalning, med moms och naturligtvis i svenska kronor. Därefter sköter vi den löpande licenshanteringen för alla dina produkter och håller ordning på förnyelsedatum med mera – så att du alltid har giltiga licenser för dina programvaror.

Dessutom får du möjlighet att ta del av våra fördelaktiga erbjudanden och tjänstepaketeringar kring Atlassians produktsvit, som lokal support, utbildningar, licenskampanjer och uppgraderingspaket samt drift.

Fyll i dina kontaktuppgifter och beskriv dina behov i formuläret nedan, så kontaktar vi dig!