Mogul

Bravida lanserar ny IR-webb

Mogul har hjälpt Bravida att anpassa deras webbplats för att stödja behoven hos ett börsnoterat företag.

Det ställs många krav på ett företag som ska börsnoteras, bland annat måste alla intressenter få börspåverkande nyheter samtidigt. Det gör att informationen måste publiceras i olika kanaler på samma gång. Informationen ska nå nyhetsbyråer, de största dagstidningarna, Stockholmsbörsen, Finansinspektionen och andra kanaler, men även finnas på den egna webbplatsen. Inför noteringen hade Bravida behov av att uppdatera webbplatsen och anpassa den efter de krav som ställs samt att tydliggöra deras investerarfokus.

För att uppfylla kraven har Mogul hjälpt Bravida att utveckla en IR-webb som på ett tydligt sätt visar upp aktiekursgraf, senaste handeln, orderbok och basdata om aktien. För att kunna visa olika information för olika besökare beroende på vilket land de befinner sig i har en friskrivningsklausulsfunktion också tagits fram. Bravida har nu en IR-webb med tydligt investerarfokus och en bättre överblick kring börsrelaterad information.

Under projektet har Mogul haft ett nära samarbete med Oxenstierna & Partners och Cision.

Kort om kunden                       
Bravida är Nordens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster för byggnader och anläggningar. De erbjuder specialistkompetens och helhetslösningar inom el, vs och ventilation. Inom dessa tre teknikområden verkar de över hela installationsprocessen – från rådgivning och projektering till installation och service. Bravida har cirka 9 000 medarbetare och en lokal närvaro på cirka 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Fakta om projektet
Uppdrag: Produktion av Corporate web med fokus på IR kommunikation
Projektets omfattning: behovsanalys, interaktionsdesign, utveckling.
Teknik: EPiServer
Webbplats: www.bravidagroup.com