Press

Om Mogul och Addnode Group

Mogul är en digital transformationsbyrå med missionen att förbättra människors vardag privat såväl som på jobbet. Mogul har ett digitalt full-service erbjudande inom strategi, koncept, design, utveckling och optimering. Mogul har digitaliserat Sverige sedan 1999 och har 48 medarbetare på våra kontor i Stockholm, Uppsala och Belgrad. 

Moguls perspektiv är att alla kunders digitala satsningar är förändringsprojekt som ska vara affärsdrivande och ge en effektivare verksamhet. En framgångsrik digital lösning byggs utifrån kundupplevelsen.

Vi skapar helt nya digitala erbjudanden som stärker våra kunders position på marknaden. 

Om Addnode Group
Addnode Group förvärvar, driver och utvecklar entreprenörsdrivna bolag som tillhandahåller programvaror och tjänster till marknader där vi har, eller kan ta, en ledande position. Vi är en Europaledande leverantör av programvaror och tjänster för design, konstruktion och produktdatainformation samt en ledande leverantör av dokument- och ärendehanteringssystem till svensk och norsk offentlig sektor. Över 600 000 ingenjörer och tjänstemän använder dagligen någon av våra systemlösningar.

Vi är 1 200 medarbetare i Sverige, Danmark, Finland, Indien, Norge, Serbien, Slovakien, Storbritannien, Tyskland, USA och Österrike. 2015 uppgick nettoomsättningen till 1 900 MSEK. Addnode Groups B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. För mer information, vänligen besök: www.addnodegroup.com.


Moguls logotyp i färgLogotyp i färg

Ladda ner både positiv och negativ variant av Moguls logotyp i färg. Filen inkluderar eps-filer i RGB, CMYK & PMS.

Ladda ner logotypen i färg (2Mb)



Moguls logotyp i svartvitt

Logotyp i svartvitt

Ladda ner både positiv och negativ variant av Moguls svartvita logotyp. Filen inkluderar eps-filer i RGB, CMYK & PMS.

Ladda ner logotypen i svartvitt (1Mb)