Mogul
Nyhet - 19 december 2016

Madeleine Olsson ny VD på Mogul

Madeleine har gedigen erfarenhet från den digitala branschen och har närmast verkat som chef för Moguls kontor i Stockholm och Uppsala.

– Det är en inspirerande utmaning, men även ett naturligt steg för mig att axla VD-rollen på Mogul nu när vi satsar nu ännu tydligare på Stockholms- och Uppsalaverksamheten, säger Madeleine och fortsätter, vi ser en stark efterfrågan på Moguls tjänster, och det som gör oss unika är att vi hjälper våra kunder att skapa ett strategiskt fokus på de digitala satsningarna.

– Jag ser verkligen framemot att följa Mogul de närmaste åren. Med Madeleine vid rodret får vi en stark ledare som med både ödmjukhet och innovativt tänkande kommer leda bolaget på dess fortsatta resa, säger Andreas Wikholm, affärsområdeschef för Addnode Group Process Management.

Madeleine efterträder Joakim Dahlgren som efter 3 år som VD för Mogul går vidare till nya karriärmöjligheter.

Mogul Göteborg går samman med Decerno för att stärka Decernos satsning i västra Sverige. Moguls verksamhet i Stockholm, Uppsala och Belgrad omfattas inte av dessa förändringar.

För mer information, vänligen kontakta:

Madeleine Olsson, VD Mogul AB
Tel: +46 (0)733 13 06 82, e-post: madeleine.olsson@mogul.com  


Om Mogul
Mogul är en digital transformationsbyrå med missionen att förbättra människors vardag privat såväl som på jobbet. Mogul har ett digitalt full-service erbjudande inom strategi, koncept, design, utveckling och optimering. Mogul har digitaliserat Sverige sedan 1999 och har 48 medarbetare på våra kontor i Stockholm, Uppsala och Belgrad.

Moguls perspektiv är att alla kunders digitala satsningar är förändringsprojekt som ska vara affärsdrivande och ge en effektivare verksamhet. En framgångsrik digital lösning byggs utifrån kundupplevelsen.

Vi skapar helt nya digitala erbjudanden som stärker våra kunders position på marknaden. 

Om Addnode Group
Addnode Group förvärvar, driver och utvecklar entreprenörsdrivna bolag som tillhandahåller programvaror och tjänster till marknader där vi har, eller kan ta, en ledande position. Vi är en Europaledande leverantör av programvaror och tjänster för design, konstruktion och produktdatainformation samt en ledande leverantör av dokument- och ärendehanteringssystem till svensk och norsk offentlig sektor. Över 600 000 ingenjörer och tjänstemän använder dagligen någon av våra systemlösningar.

Vi är 1 200 medarbetare i Sverige, Danmark, Finland, Indien, Norge, Serbien, Slovakien, Storbritannien, Tyskland, USA och Österrike. 2015 uppgick nettoomsättningen till 1 900 MSEK. Addnode Groups B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. För mer information, vänligen besök: www.addnodegroup.com.