Mogul
Nyhet - 20 december 2016

BlueStep i Norge har fått en ny webbplats

Efter att ha tagit fram BlueSteps svenska webbplats fick Mogul fortsatt förtroende för att bygga vidare på deras norska webbplats.

BlueSteps svenska webbplats blev ett lyckat resultat, så det blev beslutat att ge deras norska webbplats en liknande design och en ordentlig uppdatering. Webbplatsen har nu fått en uppdaterad fin ny design som går i linje med den svenska webbplatsen.

Tidigare var BlueSteps norska kunder tvungna att hantera en stor del av sin bolåneansökan via telefon. En av de stora uppdateringarna av webbplatsen har gjort det smidigare att ansöka om lån via hemsidan. Dessutom kan kunderna nu få tydligare information, jämföra olika produkter och använda sparguiden för att enklare räkna ut olika sparalternativ.

Tack vare ett bra användargränssnitt, kan nu BlueStep på ett enkelt och smidigt sätt hantera bolåneansökningarna som kommer in och få bättre kontroll.

Kort om kunden
Bluestep Bank är en dedikerad, lösningsorienterad långivare som erbjuder bolån och privatlån i Sverige och bolån i Norge. De erbjuder även sparkonton till några av marknadens bästa räntor.

Fakta om projektet
Uppdrag: Ny webbplats
Projektets omfattning: Kravinsamling, Project management, Back-end utveckling, Front-end utveckling.
Teknik: EPiServer 9, sql, c#, java script, HTML, CSS, json
Webbplats: www.bluestep.no