Mogul

Om oss

Mogul är en digital transformationsbyrå

Vi är rådgivare som designar och levererar digitala upplevelser som stärker företags konkurrenskraft. Samtidigt förbättrar vi människors vardag, såväl privat och yrkesmässigt.

Digitaliseringen av information och processer har pågått i eskalerande takt sedan 60-talet, men det är inte förrän nu som detta och andra teknologiframsteg (Social, Mobile, Analytics, Cloud samt Internet of Things) skapar förutsättning till omvälvande förändringar. Tidigare har omvälvande förändringsprojekt på företagen varit väldigt stora och kostsamma och inneburit stora investeringar i legacy-system. Detta har varit nödvändiga investeringar, men de har sällan nått hela vägen till att låta företagen formera sig helt runt sitt erbjudande, sina kunder och medarbetare. 

Att arbeta med digital affärsutveckling med grund i dessa moderna teknologier har två fördelar. Dels ger det möjlighet att genomföra stora förändringar till helt andra kostnader än tidigare. Den andra fördelen är att rätt utformade digitala tjänster byggs utifrån kundupplevelsen, och inte utifrån företagens interna organisation. Här blir digitalt en enande faktor, som möjliggör siloöverskridande framgång. Dvs, det hjälper kunderna att snabbare genomföra sin transformering mot kundnytta. 

Det är denna nya möjlighet till omvälvande förändring som vi på Mogul menar när vi säger digital transformation. Inom ramen för detta fokuserar vi på att hjälpa organisationer att nå framgång i sin affär genom digital tjänsteutveckling.

Man kan säga att vi på Mogul i grunden arbetar med två saker: 

  • Att optimera och förbättra den existerande digitala affären hos våra kunder
  • Att skapa helt nya digitala erbjudanden som stärker våra kunders position på sin marknad
Vi gör detta genom processer och metoder som vi tagit fram och löpande uppdaterat sedan starten 1999. Vi arbetar helst som långsiktig partner med allt från strategisk rådgivning via design och utveckling av digitala lösningar till optimering och förvaltning.

Vår breda kompetens och stora kapacitet gör oss till en av de ledande aktörerna inom området. Vi är 110 medarbetare på våra fyra kontor i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Belgrad, Serbien.

 


 

Om Addnode Group
Addnode Group förvärvar, driver och utvecklar entreprenörsdrivna bolag som tillhandahåller programvaror och tjänster till marknader där vi har, eller kan ta, en ledande position. Vi är en Europaledande leverantör av programvaror och tjänster för design, konstruktion och produktdatainformation samt en ledande leverantör av dokument- och ärendehanteringssystem till svensk och norsk offentlig sektor. Över 600 000 ingenjörer och tjänstemän använder dagligen någon av våra systemlösningar.

Vi är 1 200 medarbetare i Sverige, Danmark, Finland, Indien, Norge, Serbien, Slovakien, Storbritannien, Tyskland, USA och Österrike. 2015 uppgick nettoomsättningen till 1 900 MSEK. Addnode Groups B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

Mer information hittar du på www.addnodegroup.com