Resurs 11 Resurs 10

Jobba här

Att arbeta på Mogul

Vi som jobbar på Mogul vill förbättra vardagen för människor såväl på arbetet som privat. Det är en ledstjärna som vi har med oss i alla projekt. Samtidigt som vi förbättrar människors vardag så har vi väldigt kul ihop.

Vi har roliga kunduppdrag, fina kundrelationer och mycket kompetenta kollegor.  För att kompetensutveckla oss sätter vi agendan både för våra olika kompetensgrupper och utvecklingsplaner för varje medarbetare. Vi gör olika kompetensutvecklingsaktiviteter - och det som ger oss den dagliga energin är erfarenhetsdelningen internt och att man växer med sina uppgifter i projekten.

Vår kultur kännetecknas av empati, hög moral, hjälpsamhet och humor. Hos oss trivs alla i sina team!

 

Joba har

 

Just nu söker vi:

Senior UX-strateg inom digital transformation

Som senior UX-strateg på Mogul är du den som representerar slutkunden och användaren gentemot våra uppdragsgivare. Du har förmågan att visa våra uppdragsgivare hur de kan uppnå sina affärsmål genom att uppfylla sina kunders behov. Du lyckas för att du besitter en djup förståelse av människan både bakom och framför lösningen och för att du vet hur företag fungerar.

Läs mer

Atlassian Expertkonsult

Moguls Atlassian-experter agerar rådgivare i processen att skräddarsy Atlassians produkter för våra kunder. Som Atlassian Expert hämtar du in kundens krav, designar lösningar för att stödja kundens verksamhetsprocesser, genomför konfiguration och levererar till kunden. Du jobbar tätt ihop med kunden och har kontakt med många olika målgrupper; från beslutsfattare till slutanvändare.

Läs mer

Projektledare

Mogul söker en projektledare till vårt centrala Uppsalakontor (med utsikt mot ån). Här finns redan ett fantastiskt team med tech leads och designers som jobbar med flera Uppsalabaserade kunder. Saknas bara en projektledarkollega!

Läs mer

Fanns inte ditt drömjobb?

Skicka ett mejl till oss och berätta lite om dig själv, vi är alltid på jakt efter talanger!

Skriv till oss